A.C. Meyers Vænge 15, København

Kontaktoplysninger

A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV

Google Maps
AAU MapsIndoors

Rejseplan til København
Rejseplan fra København

Telefon: 9940 3858
aubcph@aub.aau.dk

Åbningstider

Adgangsforhold

Adgang uden for tidsrum med personlig betjening kræver at dit AAUcard er aktiveret til bygningen. Det sker hos de lokale bygningsbetjente.
Gå til liste over bygningsbetjente

 

Parkering

Der er tre timers fri parkering med P-skive ved AAU-CPH.
Dagskort og periodekort (max. 3 måneder) udleveres af Receptionen A.C. Meyers Vænge 15, ml. kl. 8.00 og 15.30 på hverdage.

Plads til at arbejde

I Københavns afdelingen er der 2 grupperum, store borde til gruppearbejde, sofa og bløde stole til afslapning, og læsesal til fordybelse. Der er strømstik ved de fleste arbejdspladser, samt et whiteboard der frit kan anvendes.

Materiale i Københavns afdelingen

Afdelingen i København er et bogløst bibliotek med mulighed for at bestille bøger hjem fra Aalborg og Esbjerg, samt andre biblioteker i landet. Der er en mindre håndbogssamling, som er under opbygning. Desuden er der dagens aviser.

It-faciliteter

Øvrige faciliteter

  • Udlånsautomat med selvbetjening

Brug af elektroniske ressourcer af walk-in-brugere

Hvis du ikke er studerende eller ansat ved Aalborg Universitet er der visse restriktioner på de ressourcer, som biblioteket stiller til rådighed. Den vigtigste regel er, at man kun må benytte bibliotekets ressourcer til personligt brug. Det betyder, man må udskrive, læse og downloade som man har lyst til, så længe man gør det for egen fornøjelses skyld. Man må også gerne sende en e-mail med links til en tekst både til sig selv og andre, men man må ikke sende decideret indhold fra en kilde (f.eks. PDF-filer).

På denne afdeling kan du møde:

Kontakt, besøg og følg os

Kontakt os

Chatten er lukket pt. Åben hverdage 10-14.

Ur/watch Book en vejledning

Mail Aalborg (aub@) · 9940 9400 · Vis alle
Esbjerg (aube@) · 9940 7649
København (aubcph@) · 9940 3858

Person Personaleliste · Om biblioteket

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

TwitterTwitter

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.