Niels Jernes Vej 12 (Novi), Aalborg

Åbningstider

Adgangsforhold

Adgang uden for tidsrum med personlig betjening kræver at dit AAUcard er aktiveret med adgang til bygningen. For aktivering skal du henvende dig til betjentene på FRB 7 A1-101 kl. 12-13 på hverdage
Gå til liste over bygningsbetjente

BEMÆRk: grundet personaledag er der ingen bemanding på afdelingen torsdag d. 18. januar 2018. Har du brug for hjælp, skal du kontakte hovedafdelingen på langagervej 2!

Filialen er åben med studie- og læsepladser. På Niels Jernes Vej findes både store og mindre borde til gruppearbejde, samt  læsebokse. Der er strømstik ved de fleste arbejdspladser.

Der er  personlig service på alle hverdage. Se tidspunktet i boksen herover.
 

Materialer

På Niels Jernes Vej findes der en studiesamling indenfor medicin til benyttelse på stedet, et mindre antal tidsskrifter og en udvalgt avis. Niels Jernes Vej har ikke materialer til udlån, men fungerer som afhentnings- og afleveringssted for reserverede materialer. Alle bøger til udlån i Aalborg er på vores hovedafdeling på Langagervej 2.
 

It-faciliteter

Øvrige faciliteter

Selvbetjeningsautomaten til udlån og aflevering.

På denne afdeling kan du møde:

Kontakt, besøg og følg os

Kontakt os

Chatten er lukket pt. Åben hverdage 10-14.

Ur/watch Book en vejledning

Mail Aalborg (aub@) · 9940 9400 · Vis alle
Esbjerg (aube@) · 9940 7649
København (aubcph@) · 9940 3858

Person Personaleliste · Om biblioteket

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

TwitterTwitter

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.