standarder

Universitetsbiblioteket giver adgang til både nationale og internationale standarder. Så hvis du har brug for at finde standardiseringer af f.eks. byggemoduler, maskinelementer eller måleenheder, er der god hjælp at hente i bibliotekets samling. Du kan finde både danske og internationale standarder hos leverandøren Standard Distribute (Dansk Standard), hvor nogle står i kælderen på Langagervej 2 i en trykt udgave, og andre findes elektronisk.

Hvis du har brug for at se andre landes standardiseringer, kan der søges hos ISO (International Organization for Standardization), som er en verdensomspændende sammenslutning af nationale standardiseringsorganer. Derudover er der adgang til standarder indenfor specifikke områder, eller direkte hos en del lande, men de kan alle findes på bibliotekets databaseliste.

Find standarder online

Du har adgang til et stort antal standarddatabaser igennem AUB, blandt andet Dansk Standard, Europæisk Standard, og American National Standards Institute (ANSI). Følg linket herunder og vælg en database at søge i.

Gå til standarddatabaserne nu

Kontakt, besøg og følg os

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

TwitterTwitter

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.