AAU logo

Universitetsbiblioteket

Trådløst netværk på bibliotekets afdelinger

På vores afdelinger har du trådløs adgang til internettet, uanset om du er tilknyttet AAU eller ej. Vores online ressourcer kan også benyttes frit, så længe man er logget på et AAU netværk som studerende eller ansat – er man ikke det, vil man blive bedt om at logge ind med sin AAU mail og password hvis man går via fjernadgang.

AAU-1X – for ansatte og studerende på AAU

På alle AAU’s campus områder (inklusiv bibliotekets afdelinger) er der adgang til netværket AAU-1X. Vi anbefaler, at du kobler dig på dette netværk, da du har fri adgang til alle vores online ressourcer, så længe du er på netværket. Hvis du er koblet på et eksternt netværk, vil du blive bedt om din email og password, når du prøver at tilgå databaser og lignende.
Første gang du logger på AAU-1X, kræver det en smule opsætning.

Læs mere om AAU-1X netværket.

AAU-1-DAY – gratis trådløst internet til alle brugere

For brugere, der ikke er tilknyttet AAU, er der også adgang til AAU-1-DAY netværket. Koden til netværket skifter hver dag, og du kan få dagens kode ved at henvende dig til vores personale.

Læs mere om AAU-1-DAY-netværket 

Kontakt, besøg og følg os

Kontakt os

Chatten er lukket pt. Åben hverdage 10-14.

Ur/watch Book en vejledning (studerende)
Book et møde (forskere)

Mail Aalborg (aub@) · 9940 9400 · Vis alle
Esbjerg (aube@) · 9940 7649
København (aubcph@) · 9940 3858

Person Personaleliste · Om biblioteket

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.