Tidsskriftspublicering på AAU

Gratis tidsskriftpublicering på AAU

Gratis tidsskriftpublicering på AAU

Aalborg Universitetsbibliotek tilbyder alle ansatte ved AAU gratis at udgive egne tidsskrifter gennem Open Journal System (OJS). Universitetsbiblioteket stiller OJS til rådighed, et system som gør det muligt at styre hele det redaktionelle arbejde fra indsendelse af paper, peer-review, og frem til udgivelse. Systemet sørger for at samle hele den interne kommunikation, samt dokumentudveksling.

Layout

Biblioteket kan ligeledes være behjælpelig med styling af jeres tidsskrift ud fra bl.a. logo, ønsker om farver, menupunkter der rækker ud over standarder mv. Tidsskriftpublicering via OJS er begyndt som et samarbejde med Aalborg Universitetsforlag, der ligeledes er meget behjælpelige med tildeling af ISSN.

Synlighed

Universitetsbiblioteket yder support på systemet, forestår undervisningsforløb, samt sørger for indeksering i bl.a. Google Scholar, SHERPA/RoMEO, DOAJ og bibliotekets egne databaser. Desuden kan vi tildele de enkelte artikler DOI. Det er op til den enkelte redaktion at sørge for det redaktionelle arbejde, samt arbejdet med at få tidsskriftet optaget på BFI-autoritetslisterne og evt. Web of Science og Scopus.

For yderligere oplysninger, eller ønsker om at starte eget tidsskrift op, kontakt venligst VBN-redaktionen.
 

Kontakt, besøg og følg os

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.