Universitetsbiblioteket

Aviser

Hvis du har brug for en bestemt avis, kan du søge efter den i bibliotekets søgemaskine ”PRIMO”, og se om det er en titel biblioteket stiller til rådighed.
 

Danske aviser

Universitetsbiblioteket har online abonnement på alle de danske aviser, samt flere hundrede danske tidsskrifter, via databasen Infomedia. Infomedia er den største danske artikeldatabase, med over 50 millioner artikler. Den registrerer aviserne fra ca. 1985 og frem.

Biblioteket modtager hver dag et trykt eksemplar af en række af de store danske aviser. De opbevares i tre måneder på Kroghstræde 3. I kælderen på Kroghstræde 3, kan du endvidere læse ældre danske aviser på mikrofilm -  for nogles vedkommende helt tilbage til 1880erne.

Udenlandske aviser

Universitetsbiblioteket giver adgang til databasen LexisNexis, der giver hurtig adgang til artikler fra mere end 2500 udenlandske aviser, samt til en lang række andre nyhedskilder og kilder med juridisk information.

Udvalgte udenlandske aviser og avisarkiver kan desuden findes i databaserne Academic Search Premier, Business Source Premier, EbscoHost, Regional Business News og Proquest.

Søg i avisartikler

Infomedia og LexisNexis er de to største - omend ikke de eneste - databaser med henholdsvis danske og internationale nyheder.
 

 Gå til avisdatabaserne nu

Kontakt, besøg og følg os

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.