Universitetsbiblioteket

Musik og noder

Universitetsbiblioteket har en stor samling af musikvidenskabelig litteratur, inkl. CD'er, videoer og noder, indenfor såvel det klassiske som det rytmiske område.

Du kan låne noder, CD’er og videoer i en måned, dvs. der er samme lånetid som for bibliotekets øvrige materialer.
 

Vores musiksamlinger

Nodesamlingen befinder sig i kælderen på Langagervej 2, og består af ca. 10.000 enheder indenfor alle instrumentgrupper og genrer.

CD-samlingen rummer ca. 4000 titler med hovedvægten lagt på nyere kompositionsmusik, men også den mere almene klassiske musik, jazz og folkloremusik er repræsenteret. Kort sagt prøver biblioteket på at være et supplement til Aalborgbibliotekernes indkøb, snarere end at være en dubletsamling.

Der findes også en samling (ca. 500) med musikvideoer på DVD/Blue ray på biblioteket. Genrerne rækker fra opera og til heavy metal koncerter.
 

Find musik og noder

Via bibliotekets søgemaskine Primo har du adgang til at søge i alle de ovennævnte materialer. Du kan vælge kun at søge efter noder eller audiovisuelt materiale i den avancerede søgning.

Hvad må jeg med musik?

AAU har ingen særlige aftaler om musik, men det er tilladt at bruge musik i forbindelse med undervisning jf. den danske ophavsretslov. Vil du dog anvende musik offentligt, skal du have en aftale med Koda. Læs mere her:
 

Hvad må jeg med musik og radio?

Kontakt, besøg og følg os

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.