Patent services

Aalborg Universitetsbibliotek tilbyder en række services, som du kan benytte dig af, hvis du er tilknyttet Aalborg Universitet som enten ansat eller studerende.
 

HJÆLP TIL søgning i patent-, design- og varmærkedatabaser

Få tid sammen med en søgespecialist + søgerapport. Fokus vil være på screening for om en idé/produkt allerede er beskyttet af rettigheder, gyldighed i forhold til om rettigheder er udløbet, i hvilke lande de er gyldige m.m. og på en idés eller et produkts nyhedsværdi. Send en mail til ch@aub.aau.dk og vedhæft dette Forberedelsesskema (udfyldt).

  • Varighed: Ca. 1 times vejledning sammen med en søgespecialist (gøres også online) på baggrund af et udfyldt forberedelsesskema
  • Hvor: Det kan ske på Aalborg Universitetsbibliotek i Aalborg (Langagervej 2, 9220 Aalborg Øst) eller på Aalborg Universitetsbibliotek Esbjerg (Niels Bohrs Vej 8, 6700 Esbjerg). Vejledning kan også være online.
  • Pris: Gratis
  • Målgruppe: AAU-ansatte og –studerende
     

REKVIRERING AF SØGESPECIALISTER

Søgespecialisten kan indgå i workshops eller anden undervisning, der hænger sammen med patenter, varemærker, design f.eks. i forbindelse med innovation og iværksætteri. Fokus er på hjælp til søgning i relevante databaser.

  • Varighed: Afhænger af den workshop vi skal indgå i
  • Pris: Gratis
  • Målgruppe: For AAU-ansatte.

Rådgivning og netværk

Relevante links vedr. beskyttelse og kommercialisering af opfindelser, varemærker og design, samt inspiration og netværk omkring innovation og iværksætteri.

Læs mere om rådgivning og netværk

Find patenter online

Du har selv adgang til rigtig gode databaser, hvor du kan søge i eksisterende patenter, varemærker og design.

 

Gå til patentdatabaser

Kontakt

Kontakt, besøg og følg os

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.