Patent rådgivning og netværk

Der findes flere forskellige muligheder for at få rådgivning og indgå i netværk omkring patenter, varemærker og design. Herunder finder du en liste over de muligheder, Aalborg Universitet tilbyder samt en række øvrige rådgivende instanser og netværk.
 

Aalborg Universitet
 

Patent og Kommercialisering på AAU

Patent og Kommercialisering på Aalborg Universitet har fokus på at overføre nye teknologier til erhvervslivet.  Har du spørgsmål om AAU's opfindelser/teknologier og hvordan du erhverver dig ret til at udnytte dem kommercielt, er du velkommen til at kontakte Patent og Kommercialisering på AAU.
 

Netværkscentret Aalborg Universitet

Netværkscentret på Aalborg Universitet koordinerer samarbejdsaktiviteter for at gøre universitetets forsknings- og udviklingsaktiviteter synlige og anvendelige for erhvervslivet og offentlige institutioner.
 

AAU Innovation København

Som virksomhed - privat, offentlig, frivillig - er der mange muligheder for at indgå samarbejde med faglige eksperter fra forskerverdenen eller dygtige studerende. Læs mere på AAU Innovation København.
 

AAU Inkubator – Supporting Entrepreneurship at Aalborg University

AAU Inkubator gives an opportunity for testing and developing business ideas at Aalborg University. AAU Inkubator is managed by SEA (Supporting Entrepreneurship at Aalborg University) and consists of different offers to students, researchers and graduates.
 

Patent- og Varemærkestyrelsen
 

Patent- og Varemærkestyrelsen afdækker kundens behov og identificerer, hvilke muligheder kunden har for at agere. Som dansk IP-kontor, der udsteder rettigheder på patenter, design og varemærker, arbejder de på at sikre gode vilkår for danske virksomheder inden for IP-området både nationalt og internationalt. Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Erhvervs- og Vækstministeriet.
 

Styrk din ide IPR: "Styrk din ide"

Styrk din ide IPR er udviklet af Patent- og Varemærkestyrelsen i samarbejde med Fonden for Entreprenørskab og hjemmesiden er direkte henvendt til lærer/undervisere og studerende, som er engageret i innovation og entreprenørskab.

 

Andre kilder til inspiration, netværk og rådgivningFabLab  Danmark - Fabrication Laboratory

FabLab  Danmark - Fabrication Laboratory er en kreativt, high-tech prototype-workshop, hvor du kan omsætte ideer og projekter til fysiske produkter.
 

Opfinderrådgivningen

Opfinderrådgivningen er for privatpersoner. Rådgivningen hjælper, hvis du har en god ide til en opfindelse, som kan blive beskyttet og som, under licens, kan udnyttes kommercielt af en virksomhed.


KONTAKT AALBORG UNIVERSITETSBIBLIOTEK, Skriv til ch@aub.aau.dk

Kontakt

Kontakt, besøg og følg os

Kontakt os

Chatten er lukket pt. Åben hverdage 10-14.

Ur/watch Book en vejledning

Mail Aalborg (aub@) · 9940 9400 · Vis alle
Esbjerg (aube@) · 9940 7649
København (aubcph@) · 9940 3858

Person Personaleliste · Om biblioteket

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.