Universitetsbiblioteket

Mendeley

Mendeley er opsagt pr. 31-12-19

Som varslet har Aalborg Universitetsbibliotek opsagt sin licens til Mendeley Institutional Edition pr. 31-12-19. Opsigelsen skyldes, at Universitetsbiblioteket skal spare penge, og derfor har behov for at prioritere anderledes i opgaver og personaleressourcer. I denne forbindelse har vi valgt at prioritere New Refworks som referenceværktøj. Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte områdeleder Thomas Vibjerg Hansen på tvh@aub.aau.dk.


Hvad betyder opsigelsen for dig som Mendeley-bruger?

  • Du har stadig adgang til Mendeley. Din eksisterende kontor forsvinder ikke, men du overgår til den gratis version af Mendeley. Det betyder mindre plads, mulighed for færre antal grupper med knap så mange gruppemedlemmer i hver gruppe. Læs mere om Mendeley Free.
  • Hvis du overstiger vilkårene for din gratis version, vil dit indhold blive fastfrosset og nogle funktioner vil muligvis ikke kunne anvendes. For at kunne bruge din konto igen, skal du frigøre plads, indtil du er inden for vilkårene, eller vælger selv at købe mere plads - https://mendeley.com/settings/upgrad

Universitetsbiblioteket tilbyder adgang til New RefWorks. Hvis du ønsker det, har du mulighed for at flytte dit Mendeley-indhold over til New RefWorks. Læs mere om New RefWorks - https://www.aub.aau.dk/software-web/refworks/


Hvis du vil skifte til New RefWorks

Før du skifter fra Mendeley til New RefWorks er det vigtigt, at du færdiggør dokumenter, som du er i gang med. Alternativt skal du indsætte alle referencer igen i Word med New RefWorks, når du har skiftet.

Vi har lavet en video, der kort viser, hvordan du overfører dine referencer fra Mendeley til New RefWorks. Når du har overført dine referencer itl New RefWorks, er det en god ide at tjekke dem igennem for at sikre, at referenceoplysningerne er blevet korrekt overført.

Hvis du har brug for hjælp med at overføre dine referencer, eller har spørgsmål til ovenstående, så kan du kontakte vores New RefWorks support eller Mendeley support på: refworks@aub.aau.dk eller mendeley@aub.aau.dk

Kontakt, besøg og følg os

Kontakt os

Chatten er lukket. Åben hverdage 9-14

Ur/watch Book en vejledning (studerende)
Book et møde (forskere)

Mail Aalborg (aub@) · 9940 9400 · Vis alle
Esbjerg (aube@) · 9940 7649
København (aubcph@) · 9940 3858

Person Personaleliste · Om biblioteket

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.