AAU logo

Universitetsbiblioteket

Samarbejde med erhvervslivet

Vi støtter samarbejdet mellem AAU og erhvervslivet

Aalborg Universitet har mange samarbejder med omverdenen, for eksempel mellem virksomheder og forskere/studerende, netværksmøder for virksomheder, eller udleje af laboratorier og udstyr.

Universitetsbiblioteket understøtter disse samarbejder med informationsfaglig sparring og vejledning. Vi kan kvalificere samarbejdet med adgang til den nyeste forskning, markedsundersøgelser, nøgletal, statistik, standarder og patenter.

Til alle brugere tilknyttet AAU, tilbyder vi en one-on-one vejledning med en af vores informationsspecialister. Her kan din virksomhed eller samarbejdspartner få hurtig indsigt i, hvilke informationer vi har adgang til, og hvordan man selv søger i dem. Vi hjælper også gerne med at fremfinde specifikke materialer.

 

Muligheder som virksomhed eller organisation

Alle virksomheder kan få oprettet et firmalånerkort til biblioteket, og derved få adgang til fysiske materialer.

Har du eller din virksomhed et samarbejde med AAU, tilbyder vi også personlig vejledning omkring informationssøgning – hvad har vi adgang til, hvor finder man det, og hvordan søger man ?

 

Muligheder som studerende

Har du og din projektgruppe indgået et samarbejde med en virksomhed? Så har I måske behov for at vide mere om markedet, virksomheden – eller konkurrenterne.

Vi tilbyder en personlig vejledning mellem din gruppe og en af vores informationsspecialister. På mødet kan vi give jer et overblik over, hvilke muligheder I har, og vi hjælper jer gerne med at søge og finde information.

 

Muligheder som forsker eller ansat

Til forskere og ansatte, der er involveret i samarbejde mellem AAU og erhvervslivet, tilbyder vi også vejledning omkring informationsfaglige emner. Det kan for eksempel være, at du skal bruge et overblik over forskningen indenfor et bestemt område, eller har brug for en liste af de 50 højest omsættende tekstilgrossister i Europa.

Hvad end du har brug for at finde, kan du kontakte os og planlægge et møde.

Kontakt, besøg og følg os

Kontakt os

Chatten holder lukket frem til ultimo august

Ur/watch Book en vejledning

Mail Aalborg (aub@) · 9940 9400 · Vis alle
Esbjerg (aube@) · 9940 7649
København (aubcph@) · 9940 3858

Person Personaleliste · Om biblioteket

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.