Universitetsbiblioteket

Nordkraft, Aalborg

Åbningstider

AAUcard er adgangskort

Dit AAUcard er automatisk aktiveret til biblioteket på Kroghsstræde 3, Nordkraft og Selma Lagerlöfs Vej 249 i Aalborg.


Adgang til bibliotekets afdelinger i og udenfor åbningstid

 

Parkering

Foran biblioteket, på Teglgaards Plads, er der parkerings forbud, med undtagelse af handicap-parkering.
Der er betalingsparkering i f.eks. Friis shopping center og på p-plads ved Kompas Hotel. Om aftenen er der ligeledes et antal timers gratis parkering på den gamle slagterigrund ved Tulip.
 

Plads til at arbejde

På Nordkraft findes både store og mindre borde til gruppearbejde, sofagruppe til afslapning eller fordybelse, og desuden læsebokse. Der er strømstik ved de fleste arbejdspladser, og der er en række whiteboards til fri afbenyttelse.
 

Materiale på Nordkraft

På Nordkraft findes en mindre studiesamling til brug på stedet. Desuden er der dagens udgave af dagbladet Politiken. Nordkraft har ikke materialer til udlån, men fungerer som afhentningssted for reserverede materialer.
 

It-faciliteter

Øvrige faciliteter

  • Afhentningssted for reserverede materialer
  • Udlånsautomat
  • Projektor til udlån
  • Køleskab
  • Hane med kogende og koldt vand – mulighed for at låne kopper
  • Mulighed for at sidde udenfor
     

Brug af elektroniske ressourcer af walk-in-brugere

Hvis du ikke er studerende eller ansat ved Aalborg Universitet er der visse restriktioner på de ressourcer, som biblioteket stiller til rådighed. Den vigtigste regel er, at man kun må benytte bibliotekets ressourcer til personligt brug. Det betyder, man må udskrive, læse og downloade som man har lyst til, så længe man gør det for egen fornøjelses skyld. Man må også gerne sende en e-mail med links til en tekst både til sig selv og andre, men man må ikke sende decideret indhold fra en kilde (f.eks. PDF-filer).

På denne afdeling kan du møde:

Kontakt, besøg og følg os

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.