Universitetsbiblioteket

Selma Lagerlöfs Vej, SUND

Kontaktoplysninger

Selma Lagerlöfs Vej 249
9220 Aalborg Øst

Google Maps


sund@aub.aau.dk

Åbningstider

AAUcard er adgangskort

Dit AAUcard er automatisk aktiveret til biblioteket på Kroghsstræde 3, Nordkraft og Selma Lagerlöfs Vej 249 i Aalborg.


Adgang til bibliotekets afdelinger i og udenfor åbningstid

BEMÆRK! Afdelingen åbner d. 1. februar 2023 kl. 11.00

 

Afdelingen er åben og bemandet alle hverdage fra kl. 11.00 - 14.00. Efter kl. 15.30 er der adgang til lokalet med aktiveret AAU-Card.

Brug af materialer

Universitetsbibliotekets samlinger er overvejende elektroniske, med adgang gennem Primo. Vi hjælper dig gerne med informationssøgning eller vejledning, når du skal lave opgaver og skrive projekter.

Vores samlinge af trykte bøger og tidsskrifter indenfor SUND fakultetets videnskabelige områder er opstillet på bibliotekets hovedafdeling Kroghstræde 3. Her på SUND biblioteket har vi ikke bøger til udlån, men vi har en mindre Studiesamling indenfor Medicin, som du må benytte her på afdelingen. Disse bøger findes også til udlån i samlingen på Kroghstræde. Du kan enten gå derover og kigge, eller reservere bogen i Primo til afhentning her på SUND biblioteket.

Aflevering af materialer

Du kan aflevere bøger og tidsskrifter på afdelingens udlåns- og afleveringsautomat. Alle bøger til udlån er samlet på Kroghstræde 3.

På denne afdeling kan du møde:

Kontakt, besøg og følg os

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.