Universitetsbiblioteket

Alumni biblioteksbrugere

Selvom du siger farvel til AAU som studerende eller ansat, og ikke længere kan få elektronisk adgang til ressourcer via fjernadgang, så kan du stadig benytte dig af en række af vores tilbud.

 • Kig forbi
  Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores afdelinger. Her kan du benytte dig af de faciliteter, vi stiller til rådighed.
   
 • Fysiske materialer
  For at blive tilmeldt som låner af fysiske materialer skal du have et lånerkort, som afløser det AAUcard, du hidtil har anvendt. Lånerkortet kan du få ved henvende dig på en af bibliotekets afdelinger. Du får udleveret dit lånerkort med det samme - husk legitimation. Alternativt kan du bruge den elektroniske indmeldelsesblanket.
  Du kan også du vælge at benytte dit eget lokale bibliotek, og låne materiale fra os derigennem. Det gør du for eksempel, når du bestiller materiale hos dit lokale bibliotek via bibliotek.dk.
   
 • AAU-forskning
  Du kan stadig finde AAU forskning gennem via VBN, hvor der i mange tilfælde er fuldtekstadgang. Du har også mulighed for at oprette RSS-feeds for at holde dig up-to-date.
   
 • AAU-Projekter
  Du har adgang til Det Digitale Projektbibliotek og har adgang til afgangsprojekter fra AAU i fuldtekst.
   
 • REFWORKS
  Hvis du bruger RefWorks, har du fortsat mulighed for det, selvom du ikke længere er ansat eller studerende ved AAU. Hvad du skal gøre, for at beholde din konto, kan du læse mere om under punktet: "Adgang til RefWorks for AAU Alumner".
   
 • JSTOR:
  JSTOR giver alle mulighed for at få gratis adgang til artikler fra ca. 1200 tidsskrifter, som er en del af deres "Register & Read" beta program. For at få adgang til artiklerne, skal man oprette en individuel konto. Herefter kan man gratis læse op til 6 artikler hver måned. Du kan læse mere på JSTOR's website.


På Aalborg Universitet får du mere end en uddannelse – når du forlader Aalborg Universitet skal du have det maksimale udbytte af dine studier i din professionelle karriere. Det får du blandt andet gennem AAU Alumni – et netværk for alle tidligere studerende ved AAU. Det er gratis at være medlem, du skal blot registrere dig.

I øvrigt kan vi anbefale, at du kigger på AAU Karrieres side, hvis du har brug for gode råd om dine karrieremuligheder. Karriere tilbyder studerende på AAU karriererådgivning, men hjemmesiden er åben for alle og er opbygget meget informativt med gode guides i eks. CV og ansøgninger, Jobsøgning, LinkedIn og andre relevante emner.

AAU Match har mange spændende events, hvor du kan møde forskellige virksomheder, der ønsker at indgå et samarbejde om fx projekt, studiejob, praktik og job.

Kontakt, besøg og følg os

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.