AAU logo

Universitetsbiblioteket

Alumni biblioteksbrugere

Selvom du siger farvel til AAU som studerende eller ansat, og ikke længere kan få elektronisk adgang til ressourcer via fjernadgang, så kan du stadig benytte dig af en række af vores tilbud.

 • Kig forbi
  Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores afdelinger. Her kan du benytte dig af de faciliteter, vi stiller til rådighed.
   
 • Fysiske materialer
  For at blive tilmeldt som låner af fysiske materialer skal du have et lånerkort, som afløser det AAUcard, du hidtil har anvendt. Lånerkortet kan du få ved henvende dig på en af bibliotekets afdelinger. Du får udleveret dit lånerkort med det samme - husk legitimation. Alternativt kan du bruge den elektroniske indmeldelsesblanket.
  Du kan også du vælge at benytte dit eget lokale bibliotek, og låne materiale fra os derigennem. Det gør du for eksempel, når du bestiller materiale hos dit lokale bibliotek via bibliotek.dk.
   
 • AAU-forskning
  Du kan stadig finde AAU forskning gennem via VBN, hvor der i mange tilfælde er fuldtekstadgang. Du har også mulighed for at oprette RSS-feeds for at holde dig up-to-date.
   
 • AAU-Projekter
  Du har adgang til Det Digitale Projektbibliotek og har adgang til afgangsprojekter fra AAU i fuldtekst.
   
 • REFWORKS
  Hvis du bruger RefWorks, har du fortsat mulighed for det, selvom du ikke længere er ansat eller studerende ved AAU. Hvad du skal gøre, for at beholde din konto, kan du læse mere om under punktet: "Adgang til RefWorks for AAU Alumner".
   
 • JSTOR:
  JSTOR giver alle mulighed for at få gratis adgang til artikler fra ca. 1200 tidsskrifter, som er en del af deres "Register & Read" beta program. For at få adgang til artiklerne, skal man oprette en "MyJSTOR" konto. Når man har den konto, kan man tilføje tre artikler ad gangen til ens hylde og læse dem online. Hver af de tre artikler kan man have op til 14 dage. Da det p.t. er en forsøgsordning, kan der ske ændringer løbende. Du kan læse mere på JSTOR's website.

I øvrigt kan vi anbefale, at du kigger på Karrierecentrets side, hvis du har brug for rådgivning om f.eks. jobsøgning og kontakt til virksomheder. Karrierecentret tilbyder studerende og dimittender på AAU karriererådgivning og coaching, konkret feedback på jobansøgninger og CV, forskellige kurser, information om dagpenge, a-kasser, jobsøgning og virksomheder.

AAU har et alumni-netværk for alle tidligere studerende.

Kontakt, besøg og følg os

Kontakt os

Chatten er lukket pt. Åben hverdage 10-14.

Ur/watch Book en vejledning (studerende)
Book et møde (forskere)

Mail Aalborg (aub@) · 9940 9400 · Vis alle
Esbjerg (aube@) · 9940 7649
København (aubcph@) · 9940 3858

Person Personaleliste · Om biblioteket

Følg os

Få nyheder fra biblioteket direkte i dit feed.

FacebookFacebook

Aalborg Universitetsbibliotek, Aalborg Universitet. Henvendelse om denne sides indhold kan sendes til AUB's Webredaktion. Fotos/modelfotos: www.colourbox.com m.fl.